• Over Ons

Over Ballonvaartcentrum Veenendaal

Welkom bij Ballonvaartcentrum Veenendaal! Een ballonvaart is een unieke en onvergetelijke ervaring, en daar weten we als team alles van. Daarom doen we er alles aan om u als klant zo goed mogelijk te bedienen, niet alleen tijdens de ballonvaart, maar ook voor de vaart. We zullen al uw vragen graag beantwoorden, zodat u helemaal voorbereid bent op de ballonvaart. We zetten uw wensen om in een unieke en gepersonaliseerde vaart. Beleef het mee met Ballonvaartcentrum Veenendaal, en ga uw dromen achterna!

Ballonnen

Ballonvaartcentrum Veenendaal bezit een vloot van drie moderne heteluchtballonnen. Een biedt ruimte voor negen passagiers, een voor vijf en een voor drie passagiers. Hierdoor kunnen we voor ieder soort gezelschap een comfortabele vlucht waarmaken, of dat nu een gezin is, een huwelijksaanzoek of een bedrijfsuitje. De ballonnen zijn voorzien van de nieuwste technieken, waarmee we de allerveiligste ballonvaarten kunnen realiseren.

Crew

Ons team bestaat uit deskundige piloten met (lucht)ruime ervaring. Ze hebben talloze vaarten op hun naam staan zodat u ervan verzekerd bent dat uw ballonvaart zal slagen. Wist u trouwens dat de luchtballon een van de veiligste vervoersmiddelen van Nederland is? Zo kunt u zonder zorgen door de lucht zweven.

Naast de piloot bestaat de ballonvaart crew uit een groot aantal vrijwilligers die assistentie verlenen. Met een volgauto rijden zij met de ballon mee, zodat zijn hun diensten kunnen bewijzen bij het landen van de ballon. Bovendien brengen zij de passagiers weer terug naar het Stadspark in Veenendaal, de opstijglocatie.

Contact

Ons team zorgt gegarandeerd voor de ideale ballonvaart. Informeer daarom snel naar de mogelijkheden door een ballonvaart te boeken. Via deze pagina kunt u niet alleen boeken, u kunt ook informatie vragen over ballonvaren of over een specifieke ballonvaart. U kunt ook via e-mail boeken: boekingen@ballonvaartcentrumveenendaal.nl, of telefonisch contact met ons opnemen: 0318-306807.